30 apr. 2011

On the road to higher ground

I måndags var vi och tränade hos Toni igen. Denna gången testade vi att köra med 3m expander lina på henne (nått vi inte gjort förut). Detta för att bland annat förbättre trycket i hennes bett och fasthållning samt muskla på henne lite.

På första skicket blev Blackie lite förvånad över vad som hände vilket ledde till att hon inte riktigt vill gå på igen. Men med lite pepp och retning från figgen så gick hon på. Mellan de korta passen kopplade jag loss henne och sprang med henne runt planen så att hon fick sträcka ut sig. Efter sista passet blev det stretching. Vi fick också lite skotträning innan vi åkte hem.


Blackie har fått ärmen som belöning efter bett, men ca 1 sek efter bilden tagits så släpper hon ärmen och siktar in sig på Tonis arm. Tur att han hade innerärmen på sig *pust*
Idag och igår har vi varit och titta på tävlingar på Ssbk (Eldprovet). Jag hade absolut inga planer på att tävla igår men efter en övertalning så kastade jag in handduken och körde på. Framför allt JAG behöver ju tävlings erfarenhet...har inga bra tävlingsnerver alls. Men visst ju redan från början att inkallning med ställande och eventuellt rutan skulle skita sig..och mycket riktigt så gjorde det det. ;) Nästa tävling ska vara lite mer planerad ....=p Men kul va det!

Snart dags för en jogging runda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar