3 apr. 2011

Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

Vaknade och tittade ut genom fönstret.....dimma....finns det något mysigare? Grått o daskigt....blev inte mycket gjort idag...en sen frukost och lite promenader med Blackie. Mådde pyton framåt kvällen och slutade med att jag säckade ihop i soffan. Men så kunde jag ju inte avsluta helgen så jag tvingade iväg mig själv till gymmet. Med Danko Jones, Petter, Timbuktu, och UB40 i hörlurarna lyckades jag fördriva en hel timme med att 2 km löpning i fort tempo, 3 sets med knäböj, samt alla ben/rumpmaskiner och 150 situps. Nöjd, svettig och belåten gick jag hem i regnet med min shake.

Tidigare på dagen..innan det hade börjat regna så försökte jag mig på ett kort lydnadspass med Blackie. Hade tänkt träna lite kejdor men det gick åt helsike! Måste bli mer strukturerad och planera bättre ;) (Gick ju en teorikurs med Lotta Linusson ang kejdor...för några veckor sen) Iallafall så blev det lite mer nötande på inkallning med ställande....inte riktigt nöjd alls...tror vi behöver kalla in förstärkningen (träningskompisarna för fler tips och motivation). Fria följet börjar däremot se riktigt riktigt bra ut! Försökte mig på lite spårmarkeringar också med kattmat som belöning..men fan det va inte många hästar hemma i hagen idag!! Hon som tyckte det var så kul att markera apporterna FÖR att hon fick kattmat ....tyckte nu att det m
est var en jäkligt onödig sak att syssla med. *suck* skyller på löp. La tillslut en platsliggning och sen gick vi hem.

Igår fick jag tur som jag hade, lite hjälp med sökträning. Vi jobbade vidare på att låta henne vinda in figgen och sen släppa henne när hon stod och riktigt kämpade för att få springa dit doften kom ifrån. Hon blev snabbt trött lilla tösen.2 kommentarer:

  1. Släpp henne inte nästa gång utan låt henne dra med dig till figgen det kommer att öka hennes motivation. När hon har gjort det ett några gånger så kan du gå slalom mot figgen ut och in ur vittringsfältet börja med två svängar för att hon sedan ska få dra dig fram.

    SvaraRadera
  2. Motivationen är det inget fel på =D Hennes belöning är bland annat att få springa fram till figgen..she loves it! Men att gå slalom mot figgen är något jag inte testat ...=)

    SvaraRadera