9 maj 2011

FMBB 2011

Snart är det dags! Mellan den 1-5 Juni går världsmästerskapen av stapeln för 17:e gången! Och denna gången kommer jag vara på plats och se det! Woho! Jag, Göran och Tobias ska bila ner till Belgien...snacka om roadtrip! Men jäklar vad kul det ska bli! Längtar....minst sagt. Men Blackie får stanna hemma denna gången ;)


sätt på volymen!


Imorse blev det sökträning vid Ådran i Haninge. Mysig gles skog, men tyvärr helt vindstilla. Blev lite svårt att köra vindövningarna men det gick bra ändå =) Körde med figge under pressening. Nästa gång ska vi nog börja släppa henne från stigen.

Nu har jag beställt koner med band från jami och en supergrip språlina som jag längtat efter. Imorgon blir det att fixa skyddslicensen på klubben.


5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vi gick i samma klass i engelska skolan. Jag tyckte jag såg dig igår på ssbk, men jag var inte säker på att det var du så jag gick hem å kollade i skolkatalogen och googlade och hittade hit. Hade ju ingen aning om att du håller på med hundar. Kul!! :)

  /Emelie www.emeliebriding.se

  SvaraRadera
 2. Ne men hej ! La märke till din vovve men skulle aldrig ha känt igen dig. =P Tog ett tag innan det klickade vem du va..hahaa. Länge sen!

  Jepp hund är min lilla sysselsättning när jag har tråkigt ;) Kul att du hittade hit! Visst va du och tränade tillsammans med en ung kille som hade en malle också?

  Brukar du vara på SSBk ofta?

  SvaraRadera
 3. Haha ja sjukt längesen!

  Japp det stämmer :) Måste säga att din malle är sjukt snygg, typ den finaste jag sett haha.

  SSBK är min "hemmaklubb", lr vad man säger, men har inte varit där så mkt i vinter. Har typ inte tränat alls i vinter utan satt igång nu på våren. Så lär väl vara där oftare nu, varje tisdag iaf ;)

  Du då?

  SvaraRadera
 4. Hahah tack! =D Min lilla snygging ;) Men vi måste ju stämma träff någon. Är ju ofta på klubben nu. Lägg till mig på fb så blir det lättare att hålla kontakten =)

  SvaraRadera
 5. Absolut d tycker jag med! Lägger till dig :)

  SvaraRadera