30 nov. 2010

Bob "the beast" Sapp!


Inte för att jag är någon kampsports fan direkt..men tycker att det är ganska häftigt att jag har fått träffa en av de största inom sporten.

Strax före midnatt på jobbet 7-Eleven:
Kliver det största mannen jag har sett (förmodligen) in i butiken i sällskap med två normalstora killar. Jag tänker inte så mycket mer på saken.... jag går till kylen där han står och plockar lite läsk, för att själv hämta mjölk till lattemaskinen. Mini Mona, kände jag mig som. Hur kan man bli så stor??

(Måste erkänna att jag inte hade en aning vem han var. Jag hade ju inte sett remklam affischerna för Rumble of the Kings galan. Eller kände ju på mig att det måste vara någon kändis, med tanke på hur han såg ut och att han pratade engelska. Men min första tanke var att han var en fotbollspelare.. vilket visade sig ju vara lite sant iallafall;))

Iallafall så tog jag betalt och vi stod och småpratade lite. Han berömde mig för min engelska och jag fick förklara att jag gått i amerikansk skola osv men att jag skämms över att min engelska börjar låta som svennnisengelska;) Efter en liten stund frågade ena killen som var i Sapps sällskap ifall jag visste vem han (pekar på Sapp) var. Jag fick ju erkänna att jag tyvärr inte visste det. Bob Sapp-kampsport... JAHAA.. men vänta lite.. det känner jag igen. Har ju hört namnet förut.. =)

Anyways dum som jag var så glömde jag fråga efter en autograf! Min kollega, som jag hade bytt av kom ut från lagret och jag berättade om vem jag precis hade träffat. Han höll på att gå i tusen bitar! Stackars Nicklas! Han var tydligen en kampsportsfan och kunde inte fatta att han hade missat Bob the beast Sapp med bara några sekunder!! Och att jag, som inte ens visste vem han var, hade fått stå och småpratat med honom! *suck* Han sprang in på lagret igen och kollade på videoövervakningen.

Summeringen av det hela: Bob Sapp verkar vara en väldigt trevlig Beast!

Synd att man hade missat att det var kampsportsgala på g. Hade varit kul att gå dit. Men men. Blev ju ingen Globen Horse Show i år heller för den delen. Äsh. Blir HUND2010 istället.

Nu: ut o fotografera Blackie i snön. Solen skiner!

2 kommentarer:

  1. drit kult. jeg vet godt hvem Bob Sapp er. har sett flere av kampene hans:)

    SvaraRadera
  2. Ja det var en upplevelse att få träffa honom =) Har suttit på youtube och kollat lite på hans matcher.

    SvaraRadera