7 nov. 2010

Halkade runt i skogen

Tog med mig grannens staffkorsning, vid namn Gucci, med mig och Blackie till södra för att köra igenom Lk 1 lite smått (tävling på söndag...förhoppningsvis får vi vårt LP 1 då). Hoppade in på macken påvägen och köpte en cola och macka som fick ersätta en frukost. Många bilar på klubben..men vettifanken vart allt folk höll hus..?? Men solen sken iallafall =)

Kopplade på Gucci långlinan och körde lite loss och sitt samt kampade med henne. Inget hon är van vid och hon tyckte det va ganska så kul ;) Men tröttnade snabbt. Hon fick ha på sig Kimbos gamla vintertäcke när hon satt i bilen medans jag tränade med Blackie. Jag har på något sätt gjort illa min handled så jag kunde inte leka med B som vanligt..men hon var inte heller på topp idag. Tror hon ska börja få den normala mängden foder nu...tror jag har lyckats avstyra en skendräktighet med "svältkost". YES!! Koncentrerade mig på att få till lite snabbare läggande idag..vilket hon har börjat slarva med. Backade lite och tog henne framför mig istället..vilket resulterade i att hon ville lägga sig snabbare...sen testade fotpositionen och sen tillbaka till framför...o körde så ett tag. Funkade bra!

Sen tog vi en lite promenad i skogen för att fota....men kameran ville inte alls fungera normalt idag. Hoppas verkligen att den inte är trasig. De flesta "motion" bilderna blev suddiga...och det spelade ingen roll vilket fotograferingsmode jag hade...=/ Orolig. Hmm.. Kan ha varit det dåliga ljuset inne i skogen..eller kylan?? Resultatet blev att jag istället lekte lite med bilderna.

Fick hälsa på ett gäng 5-veckor gammla labrador valpar idag med...o jisses va söta dom va!! Myyyyyyyyys! Längtar tills Baz valparna kommer! (eller inte) ;D


Gucci sprätter omkring =D
Utan öron


Gucci gömmer sig för Blackie

Blackie blir lite orolig.....
´


Den som gapar efter något stort.....
Vart tog hon vägen?


Finn mallenHon vandrar ensam över frostiga ängarEy..vänta på mig!
vänta vänta vänta


kommerrrr


Det spökade i skogen


Gucci vilar huvudet en stund

Gucci tyckte bilburen va tråkig

1 kommentar:

  1. Många fina hundbilder i din blogg! Det är kul att stå på pass med kameran när hundar leker så man kan fånga intressanta ögonblicksbilder. Jag har också haft en "malle" och han var jättelik din hund när han var unghund, han är aktningsfulla 11 år nu "still going strong" fast alla svarta teckningar har blivit grå. Nu har han fått flytta till min syster eftersom min son blev allergisk. Jag har skickat ett mail till dig med lite objektivtips. Lycka till med hunderitet och fotograferandet!

    SvaraRadera