12 dec. 2010

Dags för lite skärpning!

Har jobbat ganska mycket den senaste tiden och hundträningen har fått väldigt lite tid. Det har blivit några turer ut till Ågestaskogen för längre promenader, för att jag blandannat inte orkat med koppelpromenader och att jag haft lite ångest över att Blackie inte fått någon vidare träning. (Tror hon iallafall har uppskattat lösa skogspromenader ;) )



Har laddat ner en testversion av Adobe Lightroom för att behandla RAW filer. Det finns väldigt mycket man kan fixa och trixa med, men det är också lite mer komplicerat. Har iallafall kommit fram till att jag ska försöka få tag i ett macro samt teleobjektiv och ett gråfilter.

Det ska bli lite fler träningsbilder i framtiden...börjar bli lite tråkigt att lägga upp sånna här bilder nu ;p. Det här ska ju trots allt vara en träningsblogg.

Det vi håller på att träna lydnadsmässigt nu är rutan, inkallning med ställande samt finslipning av friaföljet. Hon har en tendens att falla ur position lite när hon är lös. Vi har ju tänkt att försöka tävla klart 2:an innan vintern är slut.

Sökträning går sakta med säkert framåt. Förra söket blev inställt pga av vädret. Och nästa blir den 27:e har jag för mig. På min födelsedag! 24 år!

Idag är ju 3:e advent allaredan! Inget julpynt har vi i år..förutom adventstaken en julgris som står lite malplacerat. Ingen vidare julstämmning i år heller. Men NÄSTA år så ! Julbordet den 15:e lär rädda en del av denna julen iallafall. Sen blir det att fira jul med familjen.

Nu: kolla in tävlingskalendern






2 kommentarer:

  1. Härliga bilder Mona =) Hoppas Ni får en underbar dag & att vi snart kan ses!
    Kyliga minuskramar från oss i Värmland =)
    Mari m flock

    SvaraRadera
  2. Jätte fina bilder! När blir det debut i klass 2 då? :) Jag och Blair är inte redo för det på långa vägar än :P

    SvaraRadera