29 juli 2010

Kennel Prosports Läger 2010

Nu har vi äntligen varit iväg på läger i Forshaga (Karlstad). Jätte kul att få träffa så roliga, charmiga och duktiga människor. Vi bodde på ett hundsportsgymnasium vilket innebar att hundarna fick tillgång till hundgårdar och inneboxar vilket var väldigt lyxigt. Slapp dom sitta i bilarna. Behöver ju knappt säga att det blev en heeeeel del träning. Lydnad, spår, skydd, mondioring (Peder Christensen från Norge kom och föreläste för oss..jääklar va duktig han är!!)

Blev en hel del skyddsträning och jag hoppade frivilligt i heldräkten och lät dom som var nyfikna testa att skicka sina hundar på mig. :I Mer än underhållande kan jag säga! Självklart gav Baz mig ett fint blåmärke vid knät och Anna-Karins Gero ett fint på armen. Men Roligt va det iallfall!!

Fick hjälp med att bli kommenderad inför LKl 1 ett par gånger inför publik. Gick hyfsat bra. Vi har ju fortfarande problem med apportbocken men fick ett jätte bra tips för att försöka få bukt på tuggandet. Kommer förmodligen inte sitta tills tävlingen i augusti men vi kör på mest för skojs skull =)


Tog ca 1000 bilder under lägerveckan och det är ett jäkla jobb att sortera. Lägger väl upp fler bilder såsmåningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar