5 juli 2010

Lilla tösen söt

Låg i soffan och försökte vila lite inför nattpasset men blev sugen på att kolla upp lite tävlingar. Så nu har jag anmält Blackie till yttligare två Lk 1 tävlingar (ska ju plocka hem ett LP 1 såklart) samt ett appell spår i oktober. Vill ju ha appellen klar innan vintern! Över ambitös? kanske ;) Blackie är ju nu 10 månader. =)

Sen ska jag beställa ett neon rosa nomesele...Kimbos gammla wp sele passar inte henne..så en fin liten pittis korsning här ute ska få låna den ibland istället. Men vill inte ge bort den..står ju Kimbos namn på den.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar hela eftermiddagen, Janne mecka fyrhjuling och jag fixade och pysslade med syrrans alla kaniner (6 kaniner + 1 marsvin) som fick vara ute i sina stora hagar medans jag låg i solen med en bra bok och Blackie i skuggan med en pipleksak. Kl 19 åkte vi iväg till Shweizerbadet (ville visa Janne) för att förhoppningsvis kunna bada med hundarna. Vi lämnade hundarna i bilen medans vi gick ner till stranden för att kolla av läget och äta lite middag bestående av en macka var och en burk kola :p Solen började försvinna bakom trädtopparna och vågorna sköljde in mot stranden.....mys faktor. När vi var nästan helt ensamma på stranden hämtade vi hundarna. Janne (badkrukan) stannade på dry land medan jag och hundarna drog ut till havs. Lååååååååånggrunt och härligt varmt i vattnet. Blackie var helt bortomsig av glädje...sååååå mycket vatten och såååå mycket plats att springa I vattnet! ooo våååågorna =) hahah tok tjej. Kallsup stup i kvarten men glad va hon iallfall. Vi gick långt ut och njöööt av solnedgången. Nästa gång får kameran hänga med ut. Hundarna blev bra trötta av motionen kan jag säga.

Lite saker Blackie och jag måste träna på nu:

-Apporteringen (ska jobbas på under lägerveckan)
-Budföring
-Framförgående
-Liggmarkeringar i spåretSååååå

kampa kampa kampa...malle malle malle!

2 kommentarer:

  1. Låter kul med tävling, heja Mona !!! Nästa gång får du kasta i Janne från en brygga !! Kram på er

    SvaraRadera
  2. Jo ska bli skeeta kul! Ska säga att det var din ide nästa gång jag får tillfälle ;) !

    SvaraRadera