10 juli 2010

Nikon D3000 18-105mm VR kit

wohoooo! Äntligen har jag köpt en riktig systemkamera! Så himla roligt. Så här kommer lite bilder. Har inte lärt mig helt hur man använder den på ett schysst sätt ännu men det kommer. Nu ska det bli många bilder från hundträningarna!

Janne experimenterade lite med kameran med (blommorna fick bli hans objekt :D samt Blackie) tyckte jag han skötte fint ju!
Idag har vi varit på långpromenad med grannen Sophie, hennes dotter och deras leonberger. De fick ta sig ett dopp...det var fööör varmt ute. Sen hem till Janne och köra iväg till mina föräldrar och vattna lite blommor som pappa glömt göra. Sen blev det storstädning tills Sophie m crew com över för lite vin och balkongmys. Blev ju också tvungen att baka kladdmuffins eftersom jag dagen innan pratat om att jag skulle baka men inte kommit till skott. Och dom blev super goda! jisses..så nu blir det en smet till. Janne = nöjd! hahaha.
Imorgon blir det hundträning. Nu är det inte många dagar kvar till kennel lägret...längtar!!
Stackars lilla Blackie är skendräktig och bäddar och har sig som bara den. Hon har fått Baz nalle...men är inte särskilt förtjust i den ändå. Nu ligger hon på rygg med alla benen i luften på sin beanbag. (en hundsäng jag starkt rekommenderar..hundarna älskar den och den är slitstark som tusan! www.bean-bag.se)
Nu ska jag avsluta denna lyckade dag i soffan med en till kopp te. Finns inget mer njutbart än en ren lägenhet, nöjda hundar och en mysig karl.
Sleep tight.
2 kommentarer:

  1. Har samma kamera själv,skitfina bilder

    Don

    SvaraRadera
  2. Ja..jag är väldigt nöjd med kameran!

    SvaraRadera