9 juni 2010

Träning och födelsedagsfirande

Kom hem tidigt imorse från jobbet, rastade hundarna och sov ca 1 timme och sen kunde jag inte somna om. Hjärnan gick på högvarv och solen sken ute. Bara att ge upp men tvingade migsjälv att ligga kvar i sängen iallfall och vila tills Janne vakna.

Blev lite lydnadsträning på gräsmattan. Mycket inkallning och fotgående med snävare svängar. Testade lite inkallning med störning också (boll) och det klarade hon galant. Sen avslutade vi med platsliggning med barn och hundar som gick runt omkring (4 min). Inga problem där heller.

Sen var det dags att åka iväg och köpa lilla Hanna och Robin födelsedagspresenter (Anna-karin och Peters tvillingar fyllde 1 år) så himla gölligt att titta på bebis kläder! Hittade en massa kläder med Bamse motiv på! Men det blev två bodies där det stod "I was not born yesterday" på :p lite fräcka tyckte vi.

Trevlig fika och mys med barn och hundar hemma hos Anna-karin o Peter tills man började gäspa och lilla Chackra sov tungt i famnen. Vi försökte få med oss en hem..men dom har fööör bra koll på hur många hundar dom har. *suck*

Slut på en bra dag!

Kommer sova gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar