21 juni 2011

Tävlingsträning

Efter x-antal timmar i Farsta centrum tillsammans med syrran så åkte vi hem för ett snabbt klädombyte medans regnet totalt öste ner. Det dundrade och brakade.... men så plötsligt tittade solen fram precis i lagom tid till att jag skulle sätta mig i bilen och åka iväg till Ssbk. NICE!

Mötte upp ett helt gäng trevliga människor som skulle tävlingsträna. Vi blev lite för många för att vara kvar på södra så vi körde iväg i karavan till ett annat ställe. Jag valde att endast köra igenom rutan, inkallning m.ställande, apportering samt fjärren. Rutan gick jätte bra, ska fortsätta med att visa att stryka henne på kinden med ovansidan av handflatan för att rikta in henne mot rutan...hon har fattat viken och tittar åt rätt håll! yess! Fjärren satt! Men inkallning med ställande floppade vi. Visst stannade hon...tillslut. Apportbocken slängde jag så långt ögat nådde..ha ha...och det va tydligen det som krävdes för att hon inte ska tugga på väg in...hon hade en jäkla fart in och det sätter ju stopp på tuggandet. Men när hon ska inta fotposition så kommer tugg tugg tugg. Aj aj aj! Vi ska jobba vidare med endast denna delen av apporteringen tillsvidare.

Blir också en drös träningar med inriktning på fokus MELLAN momenten!

Världen är liten. Träffade idag Månes (www.kennelprosport.se) bror Fräck med ägare!


En trött malle är en glad MATTE!

2 kommentarer:

  1. Kul att det gick bra idag för er! Jag har oxå problem med den där jädrans trä-apporten, Etsa tuggar oxå som ett jon! *Irriterande* Men det är bara att träna träna :P

    SvaraRadera
  2. Hej Martina! Jag hade tänkt köra apporträning med allt FÖRUTOM trä-apporten...se ifall det gör någon skillnad. Trä är ju SÅ gott att tugga på ;)

    SvaraRadera