18 sep. 2010

Slö dag

Det har inte haft många sekunder av uppehåll känns det som. Det har regnat precis hela dagen. Skönt iofs att ha en anledning till att slöa hemma. Men drog iväg migsjälv till gymet iallfall och somnade sen i soffan. Ute med hundarna igen och sen en snabb visit till centrumkrogen för lunch/middag. Beställde plankstek med biff medans Janne tog solvaki med tzatziki och beasås med stekt potatis. Yum yum. Sen gick vi sakta och försiktigt hemåt för att inte våra magar skulle sprängas. Blev liggande raklång på spikmatten för att sen somna igen. Och det va INTE skönt att somna på den....var helt öm när jag vaknade.Blackie fick testa Kimbos gamla jacka...lite kort i ryggen men "vattentät" iallfall.


Hahah Baz i spandex! men vattentät iallfall ;)

Blackie försöker flörta till sig lite grädde som låg kvar på tallriken
Janne tog en schysst bild när jag satt och facebookade

Kackerlackuppfödningen på g! Små bebisar också! (lilla runda saken i ägglådan)


Blackie har skofetisch

Lilla terroristen tyckte att dom här smakade braFast mina skitiga kängor är iallafall hennes favoriter...dom tuggar hon inte på...bara bär runt och lämnar lite här och var...blandannat på min huvudkudde =/

Lite hundträning blev det iallafall idag....fjärrdirigering...=)

1 kommentar:

  1. Låter som en helt perfekt dag! Goliat hälsar till Blackie att hennes hobby är toppen! Han är också en anhängare.... Söt liten ödlesak! Är det en gecko?

    SvaraRadera