16 sep. 2010

Skydd och kantareller

Finns inget mysigare än att vakna till smattrandet av regn på fönsterbläcket...var ju iförsig oväder imorse..men det är lika mysigt det med. Men som duktigt hundfolk man är så drog man på sig gummikängorna och regnjackan och styrde den röda faran mot södras brukshundsklubb.

Fick super trevligt sällskap av Chris med Gangster. Jag figgade med en bitkudde åt hennes piraya och vi körde lite sektorträning. Sen fick Chris ta Blackie och jag figgade igen. Kul...blev inte biten..men väldigt svettig..samt att myggen tog sina tillfällen att bita mig som tusan i huvudet. Hade ju för en gångskull ingen mygga på mig,.....jo tack..det kändes. Tränade lite liggmarkeringar av apportföremål också =) Hon kan ju det här nu ;)

Sen blev det den obligatoriska fika pausen med hundförargänget. Och då öppnade himlen sig. Kändes sådär motiverande att gå ut och träna igen, så Chris och jag tog en härlig promenad i skogen. Vi gick lite vilse men fick en lektion i kantarellplock....det är farligt att leta svamp...man tittar ju bara ner i backen och inte vart man går..och viiiiippppsss så har man gått lite vilse.

Iallafall så blev det en supergod kantarell-omelett på rostbröd och te =)!

4 dagar kvar nu.

1 kommentar:

  1. Ja det vart en rackarns trevlig dag i dag,tack ;-)
    Kul att kantarellerna smakade bra...(och att du lever än...fniss)/Chris

    SvaraRadera