24 sep. 2010

My inner fears?

4 nätter i rad nu har jag haft väldigt konstiga och olustiga drömmar. Jag är för övrigt en person som drömmer väldigt mycket men de här drömmarna har varit något utöver det vanliga.

Första drömmen handlade om att jag hade glömt mitt spädbarn på balkongen och inte kommit på det förens två dygn senare då bebisen var döende.
Andra drömmen handlade om att min mamma visade sig vara en tjuv och stal kläder från ett varuhus.
Sen drömde jag att jag hade glömt Blackie i min bil i solen och endast haft en ruta nere ca 2 cm. Och för någon konstig anledning kunde jag inte gå tillbaks till bilen. När jag väl lyckades så va hon helt blöt av svett och helt utmattad. *känslan går ej att beskriva*
Och sista drömmen handlade om att jag var på något läger för phs intagningarna och pga av att en tjej inte förstod att det fanns ett kösystem till duschen...där jag stod på tur och INTE hon, blev det gräl mellan mig, tjejen och hennes mormor...Och mormorn fick tillslut en rejäl dusch med vatten från en vattenslang av mig...vilket resulterade i att jag blev avstängd från intagningarna.

Ja..någon som är bra på att tyda drömmar? Har ju mina aningar....

3 kommentarer:

 1. Första tanken är ju att du inte ska gå på finten när Janne säger att bara är vanlig tobak i vattenpipan..nästa är att du ska INTE "låna" Jannes medicin vid eventuell huvudvärk.

  Micke

  SvaraRadera
 2. Haha bra kommentar ovan, jag håller med :P Men jobbigt med dumma drömmar.. Brukar väl bli så när man är stressad över något.
  Äsch jag drömmer alltid jätte knäppa saker, skulle nog klassas som tokig om man skulle ta reda på vad det jag drömde betydde, haha!

  SvaraRadera
 3. Haha..Ok Micke..men tror Janne tycker om att proppa i mig roliga saker. ;)

  Bianca..du måste berätta =D

  SvaraRadera