17 maj 2010

Sommar och sol

3 dagar kvar av skolan! Och idag hade vi en jätte trevlig picknick med klasskamraterna i rålis vid vattnet. Vi hade ju mer än tur med vädret och efter vi ätit kom snällaste Janne med Blackie när han var på väg in till jobbet. Hon tyckte det va jätte kul när alla ville kasta boll till henne och hon far som en misil, brydde sig int om de andra picknickande människorna med MAT eller andra hundar. En klasskamrat hade med sig sin lite småfeta med ack så söta pomeranien tik som däremot inte tyckte att Blackie var ett så trevligt sällskap...haha...småhundar...vad säger man ;)


I helgen var hela flocken inne på Djurgården och vi satte oss vid kanalen med våran picknick och tittade på båtarna som gled förbi. Hundarna njöt och vi njöt..underbart! Men jisses va trött man blir av att sitta i solen .... när vi kom hem var vi helt slut men lyckades hålla oss vakna och körde iväg till min syrra och laga middag (hon var sällskapssjuk och ensam hemma). Men när vi väl kom hem igen slocknade jag på fem röda...Janne blir alltid lika förvånad :P och avundsjuk.


Igår blev det en sväng till södra för lite träning efter jag hade kört ett jogging pass med Janne o Baz. Var kanske inte på det bästa träningshumöret och det hela slutade med irritation över myggorna.

Blackies bilburs konstverk...fattar inte hur fasen hon bar sig åt =O

En vanlig syn här..... sen ger Baz sin dödliga blick och Blackie släpper ..hihiThe Police bevakar när Reclaim the Street drar förbi med deras demonstrationståg

Fattar inte vad som är fel på mig...är konstant sugen på blodpudding, bacon och rårörda lingon! *MUMS* =O

Men nu ska det sovas och drömmas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar