7 apr. 2012

Godis, ägg och färgglada fjädrar

Ja..eller det kunde man ju ha önskat sig...men det får bli nästa år..för hela den här påsken innebär jobb, jobb, tentaplugg och sen lite mera jobb. Men på måndag blir det i alla fall en påskmiddag tillsammans med Fredrik och familjen.

Äntligen så löper Blackie! *phew*! Nu kan vi boka in tävlingar och inte behöva missa Gräsklipparutställningen som är i maj på SSBK. (en inoff. utställning där alla pengarna går till att köpa en ny gräsklippare eftersom den förra blev stulen).

Det finns lite att se fram emot nu framöver..bland annat ska vi vandra någon vecka i sommar, åka och titta på Bruks SM 2012 (stuga redan bokad), ett helg läger, samt ett seminarium i lydnad av Mia Skogster i oktober. Och emellan allt så ska vi hinna med en del tävlingar ;) Fun fun!

För övrigt så jobbar vi just nu på saktagåendet till framåtsändandet, ljudgivning, uppletande och givetvis platsliggning med skott. Lilla fröken är väldigt taggad på skytten och vi försöker nu ändra hennes fokus. =)Smuttar vidare på mitt kaffe....

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul!!! Då ses vi där :)

  kram A & A

  SvaraRadera
 2. Underbart Annika! Ska bli kul att träffas igen och njuta av öl, god mat och hund!

  SvaraRadera
 3. jisses!! fullt upp!

  SvaraRadera
 4. Lycka till med tentaplugget - håller tummarna!
  Avis är jag redan på vandringen, som sagt..! - kommer att bli en skön avkoppling med hundarna. Glöm inte att fotografera också ! Jag skulle också vilja dra iväg på vandring, men cykla skulle ju inte heller vara fel...

  Tack för god pannacotta dessert i måndags - jättegott.

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera