7 okt. 2010

Galna familjen =D

På eftermiddagen igår åkte Bluttan och jag iväg till familjen för att hämta syrran och hennes hundar för att sen köra till Haninge Bk och möta Ida och hennes korthåriga kollie tik för lite lydnadsträning i skymmningen. Sen hem igen för familjemiddag och massa högljudt prat ;)

Roger : min katt som jag hittade vid en vägkant i Syrien när han var en putteliten kattunge. Älskar: Mat och gos. Hatar: att vara inne

Checka in tassen...han myyyser =D


Just det...han PRATAR konstantDouglas: världens knasigaste blandras (bordercollie, jackrussel, schäfer, flat, labrador) omplacering som jag släpade hem när han va ca 1 år. Världens sämsta beslut ;)


Skrållan: 13 årig cairn terrier tik som familjen tog över från en äldre tant som inte hade tid för henne. Hon går ALDRIG i koppel och hänger med överallt. Stallets maskot.Douglas in action med syrran. De kunde ha blivit stora inom agility ifall han inte fick för sig att skälla ut dommaren och andra hundar konstant ;D


En av syrrans 6 kaniner ute på bete.Zorro: Syrrans katt, hittad på gatan i Syrien. Får han inte mat och uppmärksamhet visar han högljudt upp sitt missnöje genom att riva söder tidningar och ha ner allt som står på diskbänken i tvättstugan.Bus i köket. Inga av hundarna ville vara med på bild.

Fångad!


Douglas med...fast ännu mindre nöjd
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar