18 okt. 2011

Alltid skönt att komma iväg

Både karln och jag hade långledigt, så självklart spenderades dagarna i Borlänge, borta från stockholm och alla måsten. Han har en helt ljuvlig lägenhet och jag trivs som fisken där...synd att man inte kan förflytta hus bara lite hur som helst. =/ (Det är ett stort rött hus med vita knutar som är uppdelat i 3 lght) Denna gången kom jag iallafall ihåg att ta med löpardojjorna. Finns en älv där man kan springa runt, den är ca 4 km lång och är en helt perfekt och mysig runda att springa med B. Fick en perfekt windstopper jacka från Haglöfs av F som används flitigt! Kärlek!

Blev underbart bortskämd hela veckan....jag älskar att han kan laga riktigt god mat....och inte bara det...han lägger upp som om vi vore på restaurang och väljer dryck efter vad vi äter....och han gör detta om och om och om igen...Underbart eller vad?<3 Och som tack så diskar jag =P

Förutom att förtära en massa god mat så har vi hunnit med att besöka djurbutiken i Borlänge, som vi alltid gör...och självklart hade Lasse en massa saker som jag ville ha och kommer att beställas....men till en början så blev det det här halsbandet. Ett rejält läderhalsband med namn på! Har alltid velat ha ett precis sånt här men inte riktigt hittat det jag letat efter. Vill man beställa ett så får man gå in på hemsidan och kontakta Lasse. 445 kr gick det på! Väldigt värt!

www.qualityk9.se


Blidde lite hundträning också. F hämtade Dille i Västerås för lite träning med seccen. F fick figga lite för Blackie också, som var väldigt tacksam över att få bita lite! Nått jag verkligen har insett är att vi behöver träna inhopp, samt få bort att hon tar emot med tassarna. Jag vill ju att hon ska hänga i skyddsärmen och använda tassarna så lite som möjligt, framför allt för att hon inte ska skada sig själv.


Vi är väldigt sugna på att testa på mondioring snart....


Bevakningarna med urbackningar börjar sitta ganska bra nu!

Nu ska vi boka röntgen och hålla tummarna samt plocka hem ett LP 2. Sen ska det beställas munkorg från K9 såklart och börja köra lite seriöst med skyddsträningen. Korning står ju också på önskelistan.....so much to do and so little time....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar